Anpassad Windows-behandling – persienner

Anpassade fönsterbehandlingar är inte begränsade till bara draperier. Du kan också få persienner designade och skapade just för ditt hem. De är överkomliga och kan orienteras antingen vertikalt eller horisontellt.

Du kan också få dem gjorda av antingen trä eller fauxträ om du föredrar det, så att du kan njuta av problemfri rengöring och hållbarhetens livslängd. Som med tygdraperier kan du få persienner som är samordnade med ditt hem existerande inredning.

Du kanske tror att alla persienner måste vara samma tråkiga lameller och därför inte skulle passa ett välvt utrymme.

Men anpassade fläktar och välvda persienner är gjorda för att passa perfekt till dina fönster och är ett bra sätt att mjuka upp utrymmet. Jalusier är också ett bra val om du vill blockera ljuset helt från att orsaka skador på interiörföremål.

Leave a Reply