Anpassad Windows-behandling – nyanser

Ett annat val för anpassade fönsterbehandlingar är nyanser. Dessa bitar kombinerar skönheten i tygdraperier och en enkel användning av en persienn. Du får samma val när det gäller olika tyger, och olika liners hjälper till att kontrollera ljusinträngningsnivån. I stället för att bråka med att öppna och binda tillbaka draperier kan du helt enkelt dra i snören och höja dem som persienner.

Nyanser kan också vara lättare att hänga än draperier. Med gardiner måste du röra med stavar, konsoler och mäta två eller tre gånger för att se till att de hängs korrekt. Skärmar kan komma med förborrade huvudskenor. Du behöver inte göra något krångel för att få dem hängda ordentligt.

Anpassade fönsterbehandlingar är en bra idé att ge värme och komfort i ditt hem. Och de behöver inte vara dyra. Rätt design kan dra ihop ditt rum utan att bryta din budget. Du kan till en början spendera mer om du går efter en skräddarsydd design, men de håller mycket längre. Butiksköpta alternativ är utformade för att ersättas vartannat år, vilket innebär att du med tiden kommer att spendera mer pengar än vad du skulle göra för en kvalitetsprodukt.

Leave a Reply